Voor een afspraak, bel 06 46 57 51 78

Over pigmentatie

 

Is permanente make-up iets voor mij?

Als moderne vrouw wilt u er op elk moment van de dag verzorgd uitzien. Permanente make-up (cosmetische pigmentatie) is daarom ideaal: het ziet er niet alleen natuurlijk en verzorgd uit, het is ook erg praktisch. Het scheelt u dagelijks tijd en uw make-up blijft de hele dag perfect zitten. Oók tijdens het sporten of als u wordt overvallen door een regenbui.

Wilt u ook het gemak van de perfecte wenkbrauw? Een brede geraffineerde eyeliner of juist een natuurlijke eyeliner in de wimperrand? Of mooi geaccentueerde lippen? Dan is permanente make-up ideaal voor u.

Permanente make-up voor mannen

Permanente make-up voor mannen

Ook voor mannen kan permanente make-up uitkomst bieden. Een subtiel accent op de ogen of wenkbrauwen geeft een frisse, sprekende oogopslag. Het resultaat is zeer natuurlijk. Zijn de wenkbrauwen (deels) uitgevallen als gevolg van Alopecia Araeta? Dan kunnen prachtig nieuwe wenkbrauwen worden gecreëerd. Van een make-upeffect is geen sprake.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreken wij uitgebreid wat uw wensen en verwachtingen zijn over de kleur en vorm. Wij werken met prachtige, natuurlijke en huidvriendelijke pigmenten die permanente make-up specialist Irma Hulscher zelf heeft samengesteld. De pigmenten worden met een ultradunne, steriele naald gepigmenteerd tot in uw lederhuid. Dit gebeurt zeer nauwkeurig en pas nadat uw huid is verdoofd met Emla crème. Omdat dit een officieel geneesmiddel is, heeft u hiervoor een recept van uw huisarts nodig.

Doorgaans zijn twee à drie pigmentatiebehandelingen van 1 à 1,5 uur nodig. Door de permanente make-up laagje voor laagje aan te brengen, wordt meer nuance in kleur en intensiteit bereikt. De permanente make-up zal in de loop der jaren vervagen, maar nooit helemaal uit uw huid verdwijnen. De meeste mensen laten de permanente make-up een keer per jaar of anderhalf jaar bijwerken.

Wij vragen u bij de eerste behandeling het volledige bedrag voor de drie behandelingen te voldoen.

hygiëne normen

behandelingsspullen in de salon

oog resultaat na een behandeling

Hygiënenormen

Hygiëne in onze permanente make-up studio is voor ons een belangrijk aandachtspunt. Wij werken daarom volgens officiële ISO-hygiënenormen en beschikken over de modernste apparatuur op dit gebied. Tevens voldoen wij aan de hygiëne-eisen van de GGD.

Nabehandeling

Na iedere pigmentatiebehandeling dient uw huid drie dagen droog te blijven. U krijgt van ons een nabehandelingscrème, die u ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengt op de huid. Om infecties te voorkomen mag u niet aan de korstjes zitten.

Kleurenschema

pigmentcolors permanante make-up

Maak nu een afspraak